torstai 11. syyskuuta 2014

Projektina möbelit


Ihastuin Jeanne, d 'Arc Living Vintage Paint -kalkkimaaliin. Se on helppo levittää, kuivuu nopeasti, eikä siitä lähde voimakas maalin katku, joten se on turvallinen. Se on valmistettu luonnontuotteista eikä sisällä kemikaaleja. Se ei sotke eikä valu, on vesiohenteinen ja riittoisa ja tarttuu melkein mille pinnalle tahansa. Parhaimman tuloksen sai kun ei tehnyt liian tarkkaa työtä. Vanhaa maalia ei tarvinnut hioa, vaan maalin pystyi levittämään suoraan vanhan päälle. Ja tuo ruskea saikin jäädä alle koska kuluneet pinnat reunoista korostui hiomalla. Levitin pensselillä ohuita kerroksia. Kaksi kerrosta riitti. Voin kyllä suositella tätä maalia vanhoihin huonekaluihin. Sillä saa kauniin mattapinnan. Ostin tuotteen netistä, koska en ole nähnyt sitä rautakaupoissa.

Tässä kuvia muutostöistä:


Tässä valmis tuotos. Sävy on Dusty Green.
Tähän lipastoon olen laittanut vauvan vaattet.




Hiottuja kohtia

Tässä vasta yksi kerros levitettynä

Ja tässä kuva lipastosta ennen maalaamista


Kellokin sai osansa.. Apua, lähteeköhän tää lapasesta! :)


Hmmm...


No maalasin kun kerran maalia vielä jäi...


Tällaista täällä. Seuraavaksi taas pojan remppahommia...

P.s. Tämän maalin inspiraation lähteen sain Puuhkapellon Pialta hänen blogistaan.
Hän oli maalannut kalusteita  näillä maaleilla ja ajattelin itsekin kokeilla. Ja kyllä kannatti! 

11 kommenttia:

  1. Ensiksi oikein paljon onnea uudesta tulokkaasta tai vielä pieni tovi niin sitten hän on sulostuttamassa teidän perhettä, mutta onnea silti<3
    Ja voi miten mahtava tuo lipasto, todella hauska, tuollaista en ole ennen nähnytkään. Muutenkin oikein kauniita huonekaluja teillä ja kyllä maalilla vaan saa ihmeitä aikaan! Kaunis on muuten tuo tapettikin, todella viehättävä.. ihanaa aikaa sinulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kovasti h-hetkeä odotellaan. Tuo lipasto on kyllä hauska ja nuo laatikot avautuu veikeästi. Se painaa paljon. Miehet sen raahasi yläkertaan. Sillä on ollut jo monta väriä - on ollut valkoista, tumman sinistä ja viimeksi tuo ruskea. Tapetista tykkään myös. Se on vanhanajan paperitapetti joka olikin jo täällä valmiiksi. Sen "nimeä" en tiedä tosin. Oikein mukavaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  2. Oho, kommenttini on jäänyt vähän vajaaksi :/ No mut upee lipasto!! Sitä olen tarkoittanut sanoa, herkullisen mallinen suorastaan!
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se on kyllä vähän erikoisen muotoinen.

      Poista
  3. Maalasit kaapinkin, kun kerran maalia jäi :-DDD Noin se just menee, kun innostuu ja työvälineetkin on jo valmiina! Aivan mahtava lopputulos kaikissa. Tuo lipasto on hurmaava! Ja nyt tajusin, että en ole linkittänyt blogiasi omalle listalleni, jostain syystä se on unohtunut. Siksi en ole käynyt täällä aikoihin! Nyt onkin sitten hirveesti luettavaa, kaikki väliin jääneet :-D

    VastaaPoista
  4. Välillä tuo maalaaminen lähtee käsistä :D. Kiitos, maali oli niin helppo levittää että mielellään sitä sutii. Onneksi en ole kauhean tiuhaan päivitellyt, joten luettavaa ei ole paljon syntynyt ;)

    VastaaPoista
  5. Onpas UPEA tuo lipasto! ♥
    Ja ei voi kuin hämmästellä kuinka komea tuosta vaatekaapista tuli, ohlala! :)

    Sinä olet muuten lukijana aikaisemmassa blogissani, Riemuloikassa. Olen sen lopettanut, mutta jutut jatkuvat uudessa blogissani: http://sulkatassu.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...